A szélsőséges időjárás miatt jelentős változások előtt áll az élelmiszeripar

Az aszály miatt csökken a tejtermelés, az eső miatt fele annyi méz várható az idén és a mezőgazdaságban is jelentős változásokra kell számítani, amíg nem születnek kézzel fogható megoldások ezekre a problémákra.

Tíz helyszínen kelnek a kísérleti kukoricák - Tíz helyszínen indult el a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kukorica posztregisztrációs fajtakísérlete. Idén összesen 39 kukorica hibridet tesztelnek a szakemberek.

Veszélyben a jövőnk- megkongatta a vészharangot az ENSZ - A tudomány nem elég, a helyi emberek, pásztorok és gazdák tudása is kell a természet megőrzéséhez

Még nem késő gondoskodni az időjárási kockázatok kezeléséről - Idén is számos időjárási kockázat sújthatja az agráriumot, azonban növénybiztosítás megkötésével kezelhetőek a komoly károk

Borászokat segít az Erste Bank - Az Erste egy speciális, kifejezetten a borászok igényei alapján összeállított termékcsomaggal is segíti a vállalkozások működését.

Közzétéve: Kategória: Marha,Juh,Méh,Egyéb

Programnaptár

Videó